• Wtorek, 23 Kwiecień 2024, imieniny Ilony, Jerzego, Wojciecha
 
strona główna / komunikaty / OSTATNI DZIEŃ SPISU. RACHMISTRZ BĘDZIE DYŻUROWAĆ DO GODZ. 18

Komunikaty

2021-08-18 - 2021-09-30

OSTATNI DZIEŃ SPISU. RACHMISTRZ BĘDZIE DYŻUROWAĆ DO GODZ. 18



Do godziny 18.00, w czwartek 30 września na sali widowiskowej GOK w Jasienicy (obok Urzędu Gminy Jasienica) będzie dyżurował rachmistrz spisowy.

Z kolei Członkowie Gminnego Biura Spisowego będą do Państwa dyspozycji w godzinach od 7:00 do 15:00.

Zwykłym sposobem dokonania jest tzw. samospis, a więc wypełnienie specjalnej ankiety w Internecie na stronie https://spis.gov.pl/. Kto nie ma takiej możliwości lub z jakichś powodów nie może z tego sposobu skorzystać, może spisać się dzwoniąc na numer infolinii 22 279 99 99, gdzie rachmistrz po sprawdzeniu tożsamości pomoże przejść przez wszystkie punkty.

Zachęcamy do przekazania informacji osobom, które nie mają możliwości dokonania samospiu w inny sposób.

Ze względu na duże zainteresowanie możliwością spisania się podczas dyżuru rachmistrza spisowego w Urzędzie Gminy Jasienica uprzejmie prosimy o wcześniejszy kontakt celem umówienia spotkania na konkretną godzinę!

Udział w spisie jest OBOWIĄZKOWY, a wszystkie dane zebrane w spisie objęte są tajemnicą statystyczną. Odmowa udziału w spisie może skutkować nałożeniem kary grzywny.

Więcej informacji uzyskają Państwo pod numerem telefonu 33 472 62 00.

  • MONITOR POLSKI
  • DZIENNIK USTAW
  • logo Powiat Bielski
  • logo Śląskie. Pozytywna energia
  • logo Lokalna grupa rybacka Bielska Kraina
  • logo Związek Powiatów Polskich
  • logo OLZA Stowarzyszenie Rozwoju i Współpracy Regionalnej
  • logo Euroregion Śląsk Cieszyński
  • logo LGD Ziemia Bielska
 
Niniejsza strona internetowa może używać technologii cookie głównie w celach zapewnienia prawidłowego działania, ale także m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Akceptacja przyjmowania plików cookie może zostać odwołana za pomocą ustawień przeglądarki. Możliwe jest również sprawdzenie obecności i przeglądanie zawartości plików cookie.